29. siječnja…novi Prec KCIPT-a..

Ja otišao…morao sam…neću o tome…

Članovi Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor na izvanrednoj izbornoj skupštini održanoj 29. siječnja izabrali su novo vodstvo, na čelu s predsjednikom Goranom Lesjakom.
Od 28 punopravnih članova Kluba pristigla je tek jedna kandidatura, Goran Lesjak, a za njegov izbor glasala je natpolovična većina prisutnih članova Kluba.
„Istina je da ćemo teško naći dostojnu zamjenu za Željka u organizacijskom smislu i ja mu nisam ni do koljena po tome, iako i sam imam veliko iskustva u organizaciji i vođenju ljudi. U trčanju sam tridesetak godina, a vlastitim iskustvom u trčanju mogu puno doprinijeti Klubu“, istaknuo je u svom predstavljanju Lesjak.
„Dat ću priliku mladim, energičnim ljudima, a računam i na veliko iskustvo dosadašnjeg predsjednika u organizaciji velikih sportskih manifestacija.“, dodao je Lesjak.

A Goran je sve ovdje rekao:

“Hvala svima koji su me podržali i omogućili da ova lijepa trkačka priča u Samoboru ide dalje 🙂! Hvala i svima koji su svojim aktivnostima u zadnjih nekoliko godina sudjelovali u stvaranju i aktivnostima Kluba i Škole trčanja Samobor! Posebno hvala na vođenju Kluba do sada Željku, i veselim se što aktivno ostaješ svojim znanjem i entuzijazmom uz sve nas!”

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.