56. Noćna utrka grada Samobora…intro

Jučer sam svima koji su se prijavili i izvršili uplatu za našu 56. Noćnu utrku grada Samobora, uputio sljedeću poruku:

Prije svega vam svima čestitam na odluci da se ove godine pojavite na našem glavnom gradskom trgu, 26.5.2017. od 18:00 sati, nadalje.
Naime, program će biti otprilike sljedeći:
17:30 zatvaranje prometa užeg gradskog centra
18:00 utrka mlađih uzrasta iz škola i atletskih klubova
19:00 utrka građana na 5 km
20:00 glavna utrka na 10 km
21:30 proglašenje pobjednika za obe utrke

Za obe utrke, pri prolasku kroz cilj će svi finišeri dobiti svoju medalju za sudjelovanje, a isto tako će se okrepa nalaziti u području iza ciljne crte (iza pozornice koja će biti postavljena) za utrku na 5 i 10 km, dok će trkači na 10 km dodatnu okrepu imati pri prolazu prvog od dva kruga koja trče, na istočnoj strani glavnog gradskog trga (kod lokala Ara), gdje će raditi zaokret od gotovo 180 stupnjeva pri prolasku trgom od Milakovićeve prema Langovoj.

Naši sponzori su se potrudili i izdašno će nagraditi pobjednike na utrkama, gdje će Easy Going Store npr. podijeliti nagradne bonove po 200 kuna za kupovinu ili na web shopu ili u dućanu EGS-a u Areni Zagreb za po pet prvoplasiranih u svim kategorijama!

Drugi i treće plasirani će dobiti po 12, odnosno 6 kremšnika kao poklon Gradskog poglavarstva grada Samobora.

Također će prva tri u svakoj kategoriji dobiti i sportske naočale tvrtke EINAR Int. kao i majice iste kompanije, a TZ Samobor prvoplasiranima poklanja konzumaciju u restoranu Samoborska klet, na glavnom gradskom trgu, u vrijednosti 300 kn.
Također će po prva tri u svakoj utrci dobiti i sportske čarape tvrtke Makar čarape, iz sportskog programa Dogma.

CROZ je naš zlatni sponzor i omogućio je da sve izgleda ovao kako će izgledati svojim izdašnim financijskim doprinosom, a također će u velikom broju i nastupiti na našoj utrci, ako kompanija koja jako promovira sport.

Svi oni će biti prisutni na našem glavnom gradskom trgu u velikom šatoru, na štandovima našeg malog sportskog sajma, gdje će dodatno biti promotivna prodaja HOKA ONE ONE i spomenutih sponzora Makar čarapa i EINAR sportskih naočala.

Još ćete moći izmjeriti svoj tlak ili šećer u krvi u kampanji za zdraviji život HZJZ-a, kao i test mobilnosti FitnessOf-a.

Naš energetski sponzor Hell će nuditi svoje proizvode na jednom od štandova.

Da ne budete žedni, pobrinut će se Cafe Noir, koji se nalazi u zoni starta, na sjeveroistočnom kutu trga, koji će vam uz predočenje bona koji se nalazi u vašem startnom paketu, nuditi neograničeno točeno Karlovačko pivo od 0,5 l po cijeni od 10 kn.

Promet će osiguravati naš Komunalac Samobor, te PU Samobor, sa vodećim motociklom na čelu kolone, kada se krene u utrku, a na samoj ruti će biti brojni volonteri, od kojih je veliki broj pripadnika naše 4. generacije Škole trčanja Samobor.

Naručili smo lijepo vrijeme, ugodno za trčanje, nakon dana sa do 21C, navečer bi trebalo biti oko 18C, što će biti idealno za trčanje.

Cijeli program će kao i prošle godine, voditi naš poznati sportski novinar, vlasnik Radio Samobora, Mislav Maroević, sa uključenjima u program uživo, uz dobru glazbu sa pozornice koju ćemo postaviti za vas uz spomenuti šator.

I sada ono najvažnije u ovome trenutku:
Kako bismo što lakše i brže, te bezbolnije po sve vas, podijelili preko 480 startnih paketa, isto smo organizirali na sljedeći način, te vas molimo da iskoristite svaki od dana i podignete svoj startni paket sa “legendarnom” neon žutom tehničkom dry fit majicom NUGS – Volim Samobor, koja se tako raširila Hrvatskom, te još nekim dodacima, uključujući bitan paketić sa startnim brojem, čipom, koji se postavlja na način opisan u uputama u startnom  paketu, koji se veže na tenisicu, ne nalazi se na startnom broju!

Podjela će se vršiti u sljedećim danima i satima:
Ponedjeljak i utorak, od 12:00h do 20:00h
Easy Going Store, Arena Centar, prvi kat, nasuprot Lego dućana

Glavni samoborski trg, prostor stare policije, pored slastičarne U prolazu,
srijeda, 24.05.2017. od 17:00h do 20:00h
četvrtak, 25.05.2017. od 17:00h do 20:00h
petak, 26.05.2017. od 15:00h do 18:00h

Nadam se da smo pokrili sva moguća pitanja sa vaše strane u ovome trenutku kada ste obavili najvažnije i imate osigurano mjesto na 56. Noćnoj utrci grada Samobora, ali ako imate bilo kakvo pitanje, vezano za utrku, slobodno me kontaktirajte na jedan od dolje navedenih kontakata.

Sportski pozdrav i vidimo se ili na podjeli stratnih paketa ili na utrci u petak!


​ Željko Oreški,​ mag. ing. traff​
Direktor utrke
cell phone: +385 91 276 28 22
office: +385 99 310 64 81
e-mail: zeljko.oreski@gmail.com
skype: zhare33
https://dnevnikjednogrunnera.blog/

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.