Velika srca dobila priznanje!

Veliko priznanje za KCIPT

Samoborski športski savez bio je organizator svečane dodjele nagrada i priznanja najboljim sportašima i djelatnicima u sportu Grada Samobora u 2016. godini, koja je u petak, 10. veljače, održana u dvorani kina, koju su gotovo u potpunosti ispunili naši mladi i nadareni sportaši u pratnji svojih trenera i stručnih timova.

Stručni žiri imao je itekako težak zadatak da među 4 400 aktivnih sportaša, 2 700 djece i 600 rekreativaca, koji su kroz 30 sportova i 72 udruge okupljeni u velikoj sportskoj obitelji pod kapom Samoborskog športskog saveza, izaberu one najbolje.

Velika večer bila je to i za naš Klub i mnogobrojne članove koji su prisustvovali svečanosti.
Naime, Samoborski športski savez dodijelio nam je posebno priznanje za uspješnu organizaciju humanitarne akcije Velika srca trče u 2016. godini. Akcija je to koja slavi sport, ali prije svega ljudsku humanost i dobrotu, a osim toga odigrala je ključnu ulogu u stvaranju Kluba, ujedinivši nas u samom početku našeg djelovanja.

Priznanje je našim članovima dodijelio član Izvršnog odbora Samoborskog športskog saveza Mladen Vlahović.

Osim toga, naša je muška ekipa nominirana za Nagradu za najbolju momčad Grada Samobora u 2016. godini. Zaslužili smo to osvajanjem prvog mjesta u Hrvatskom kupu u planinskom trčanju, ispred etabliranih klubova, AK Sljeme i AK Jastreb 99.
Iako nismo proglašeni najboljom momčadi, sama nominacija veliko je priznanje za naše članove koji su se po prvi puta natjecali u najvišem rangu natjecanja u planinskom trčanju.

Nadalje, naš član Matija Razum nominiran je za najboljeg sportaša, ovoga puta kao član Orijentacijskog kluba Japetić, osvajanjem naslova prvaka Hrvatske čak četiri puta te osvajanjem Kupa Hrvatske i Sprint kupa Hrvatske. Matija je i stalni član reprezentacije s kojom je nastupio na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj.

Naša Noćna utrka obogatila je i film „12 mjeseci sporta u 2016. godini“, a naši članovi Nola Jandrečić i Matija Razum sudjelovali su u snimanju promotivnog spota u kojem su predstavljeni svi samoborski sportovi.

Klub cestovnog i planinskog trčanja ovim putem čestita svim nagrađenim sportašicama i sportašima koji predstavljaju naš grad kao grad sporta.

Zahvaljujemo i organizatoru, Samoborskom športskom savezu koji je prepoznao vrijednost naših akcija i sportskih rezultata koje ostvarujemo.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.